06 Δεκεμβρίου 2021 01:03

Δείτε το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν του Black Market, της σειράς ντοκιμαντέρ με τον Michael K. Williams

Η δεύτερη σεζόν του Black Market αποτελεί το τελευταίο μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ του ηθοποιού που πέθανε σε ηλικία 54 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η δεύτερη σεζόν του Black Market με τον Michael K. Williams θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του VICE TV, και αποτελεί το τελευταίο μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ του ηθοποιού που πέθανε σε ηλικία 54 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το Black Market, με παρουσιαστή τον Williams, αποκαλύπτει τα μυστικά της σκιώδους οικονομίας που δημιουργεί ένα περίπλοκο δίκτυο παράνομων αγορών. Η πρώτη σεζόν της σειράς κυκλοφόρησε το 2016 με 12 επεισόδια, ενώ η νέα σεζόν περιλαμβάνει τα πρώτα νέα επεισόδια από τότε.

Στόχος μας είναι να δείξουμε στον κόσμο τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι ενεργούν με τον τρόπο που ενεργούν”, λέει ο Williams στο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν. “Όπως λένε, αν το σύστημα σε απογοητεύσει, δημιουργείς το δικό σου σύστημα.”

Τα νέα επεισόδια εξετάζουν θέματα όπως οι απάτες με πιστωτικές κάρτες ή η μαύρη αγορά αισθητικών επεμβάσεων, πάντα προσπαθώντας να αναδείξουν τις αιτίες πίσω από όλα αυτά.

Παρόλο που η ολοκλήρωση του Black Market ήταν πολύ δύσκολη εξαιτίας του θανάτου του Michael, το να καταφέρουμε να φτάσουμε το όραμά του για αυτή τη σεζόν ως το τέλος ήταν ταυτόχρονα μεγάλη ανταμοιβή για εμάς”, δήλωσαν οι παραγωγοί Ben Freedman, Dion Sapp, Matthew Horowitz, David Laven και Matt Goldman. “Ο Michael ήταν ένας χαρισματικός αφηγητής ιστοριών, που έδινε την καρδιά και το μυαλό του σε αυτό που έκανε, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το Black Market ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή σειρά για εκείνον. Ήταν ο καθρέφτης της ζωής που ζούσε. Μια καθημερινή προσπάθεια να υπερβεί τα εμπόδια της ζωής. Αυτή η μάχη δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά το ντοκιμαντέρ του είναι μια απόδειξη της ικανότητας των καθημερινών ανθρώπων να βρίσκουν τον δρόμο τους σε αυτόν τον περίπλοκο κόσμο. Είμαστε πολύ περήφανοι που μοιραζόμαστε τη δουλειά του μαζί σας.”


της Larisha Paul