08 Δεκεμβρίου 2021 01:00

Αναμνηστικά αντικείμενα του Sylvester Stallone από τις ταινίες Rocky και Rambo πωλούνται σε δημοπρασία

Η συλλογή περιλαμβάνει χειρόγραφες σημειώσεις του ηθοποιού και ένα custom μαχαίρι από το Rambo: First Blood.

 

Μια σειρά από αναμνηστικά αντικείμενα του Sylvester Stallone – συμπεριλαμβανομένων και πρωτότυπων αποσπασμάτων από το σενάριο του Rocky και διάφορα αντικείμενα από το Ramboπουλήθηκαν σε δημοπρασία το Σαββατοκύριακο φτάνοντας μέχρι και τα εξαψήφια ποσά.

Η μεγαλύτερη πώληση από τη συλλογή του Sylvester Stallone ήταν ένα σπιράλ σημειωματάριο, στο οποίο ο ηθοποιός κρατούσε σημειώσεις για το σενάριο της ταινίας του 1976, Rocky. Το σημειωματάριο περιέχει χειρόγραφες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή, πληροφορίες για διάφορες σκηνές και χαρακτήρες, και διαλόγους. Αναμενόταν να πουληθεί για 50,000$, όμως κατάφερε να φτάσει το αστρονομικό ποσό των 437,500$.

Το σορτς με την αμερικανική σημαία που φόρεσε ο Stallone στον τελευταίο αγώνα του Rocky III εναντίον του Clubber Lang πουλήθηκε για 200,000$ ενώ πρωτότυπο artwork από το Rocky υπογεγραμμένο απ’ τον ηθοποιό έφτασε τα 112,000$. Άλλες χειρόγραφες σημειώσεις από τη σειρά ταινιών Rocky άγγιξαν τα πενταψήφια ποσά, όπως και τα γάντια και τα μποτάκια του μποξ που φόρεσε ο Stallone στο Rocky III. Ακόμη κι ένας χρυσός δίσκος που είχε στη συλλογή του ο ηθοποιός από το soundtrack του Rocky έφτασε τα 21,875$.

Η δημοπρασία περιείχε και αρκετά αντικείμενα από την πετυχημένη σειρά ταινιών του Stallone, Rambo, με σημαντικότερη πώληση αυτή του μαχαιριού που είχε κατασκευαστεί από τον τεχνίτη μαχαιριών Jimmy Lile για το Rambo: First Blood (128,000$). Αν και η συλλογή περιλάμβανε διάφορα ρούχα από τις ταινίες Rambo, τα όπλα ήταν αυτά που κέρδισαν το ενδιαφέρον και πουλήθηκαν σε υψηλότερες τιμές. Ένα άλλο μαχαίρι επιβίωσης πουλήθηκε για 51,200$, ένα πολυβόλο Μ60 που είχε χρησιμοποιηθεί ως prop στην ταινία πουλήθηκε για 16,000$ και ένα μαχαίρι MK-9 με το ψευδώνυμο “The Heartstopper” για 32,000$.

 

του Jon Blistein