09 Δεκεμβρίου 2021 10:43

Disney in Concert: "A Dream is a Wish" στο ολοκαίνουργιο Radio City

Ένα υπερθέαμα μοναδικό, που δεν πρέπει να χάσετε, από το West End του Λονδίνου κατευθείαν στη Θεσσαλονίκη!

του: Panos Sourounis

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

RADIO CITY

 

Ένα υπερθέαμα μοναδικό, που δεν πρέπει να χάσετε,

από το West End του Λονδίνου κατευθείαν στη Θεσσαλονίκη!

 

DISNEY

IN CONCERT

A dream is a wish”

Η μαγεία της Disney σε όλο της το μεγαλείο!

 

25 Δεκεμβρίου 2021 - 2 Ιανουαρίου 2


Τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη αποκτούν άλλη διάσταση και το 2021 μας αφήνει πανηγυρικά με ένα ανεπανάληπτο  μουσικό ταξίδι στην αυγή του 2022.

H Disney, που έχει συνδέσει αδιάρρηκτα το όνομά της με το πνεύμα των εορτών, φέρνει το πνεύμα των Χριστουγέννων στην πόλη, με τα τραγούδια που έχουμε λατρέψει!

  Το ανακαινισμένο θέατρο Radio City φορά την πιο λαμπερή στολή του για να υποδεχτεί μία παράσταση γεμάτη αστέρια και χρυσόσκονη, το περίφημο, κοσμαγάπητο 

DISNEY IN CONCERT

"A dream is a wish"

Oι πριγκίπισσες του Frozen, Έλσα και Άννα συναντούν τη Μικρή Γοργόνα και ο Βασιλιάς των Λιονταριών την Πεντάμορφη και το Τέρας, ενώ σκηνές από τις ταινίες “χορεύουν” στη γιγαντοοθόνη στη σκηνή. 

Επί σκηνής, τέσσερα από τα μεγαλύτερα αστέρια από το West End του Λονδίνου και μία εξαίσια συμφωνική ορχήστρα 40 βιρτουόζων μουσικών, ερμηνεύουν τη μουσική και τα τραγούδια, από τις πολυαγαπημένες, φορτωμένες βραβεία ταινίες της Disney,

O φαντασμαγορικός κόσμος της Disney συναντά την αρτιότητα των μιούζικαλ του West End σε μία υπερπαραγωγή που θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στην Ελλάδα μόνο για τα εγκαίνια του Radio City στη Θεσσαλονίκη!


Με σπουδαίους ερμηνευτές και αξέχαστες ερμηνείες σε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που μας χάρισαν οι κινηματογραφικοί θρύλοι της Disney.

 

Το πιο γιορτινό ραντεβού της χρονιάς σε μια μουσική αγκαλιά από αναμνήσεις και λάμψη για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στο ανανεωμένο Radio City.

Σκέφτεστε ιδανικότερη πρόταση εξόδου για αυτές τις γιορτές;
Προπώληση εισιτηρίων:
https://www.viva.gr/tickets/musical/disney-in-concert-a-dream-is-a-wish/