10 Δεκεμβρίου 2021 01:45

Όταν ο αθλητισμός συναντά τα Χριστούγεννα και τον εθελοντισμό, στο Ο.Α.Κ.Α.

18 και 19 Δεκεμβρίου ραντεβού όλοι στο Ο.Α.Κ.Α για το 1ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό event της VISION PARK GREECE μαζί με τη Σύμπλευση (.Μ.Κ.Ο) στο κεντρικό γήπεδο τέννις.

της: Athina Klimi

Αν δεν ξέρετε τι κάνει η VISION PARK GREECE, είμαι εδώ να σας πω. 

Αφού προσφέρει ολυμπιακά αθλήματα και δραστηριότητες προσαρμοσμένες στην πρωτοποριακή τεχνολογία των στρωμάτων Air Track. Δραστηριότητες όπως μπάσκετ, volley , ποδόσφαιρο και dodgeball. Έτσι, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με την Σύμπλευση και να μας προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους ένα διήμερο γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες, για διάφορα ηλικίες και φυσικά σπουδαία δώρα. 

Και όλο αυτό; Με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, γιορτινή, χριστουγεννιάτικη διάθεση και πολύ κέφι. 

Πως θα διεξαχθεί όλο αυτό;

●Τρία διαφορετικά αθλήματα ( Basket, Volley, Dodgeball).

● To κάθε άθλημα θα λαμβάνει χώρα σε διαφορετικές ώρες μέσα στην μέρα. ( π.χ 11.00-14.00 Μπασκετ, 14.00-17.00 Βολλευ και 17.00-19.00 Dodgeball).

● Κάθε αγώνας θα διαρκεί 12 λεπτά.

● Η κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και στα 3 αθλήματα.

Και πως μπορείτε να συμμετάσχετε ;

●Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε μέσω του www.visionpark.gr, είτε ερχόμενοι στις εγκαταστάσεις μας, έξω από το κεντρικό γήπεδο Τένις στο Ο.Α.Κ.Α.

● Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ( με έκδοση τουλάχιστον 14 ημερών πρίν).

● Άτομα κάτω των 16 ετών θα πρέπει να φέρουν βεβαίωση κηδεμόνα για την συμμετοχή τους για αποφυγή απρόβλεπτων προβλημάτων.

● Συμμετοχή θα μπορούν να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι της 09.00 στις 18 Δεκεμβρίου.

Κομμάτι των εσόδων του τουρνουα θα δοθεί στην οργάνωση Σύμπλευση.

Η +πλευση (σύμπλευση) είναι Αστική Ȃη Ȁερδοσκοπική Εταιρεία που έχει σκοπό την υποστήριξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των Ελληνικών ακριτικών νήσων.  Είναι αμιγώς εθελοντικού χαρακτήρα, διοργανώνει δράσεις, όπου παρέχει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και δημιουργεί έργα υποδομής στις τοπικές κοινωνίες. Επιπλέον, διοργανώνει πολιτιστικές δραστηριότητες και βελτιώνει τις εκπαιδευτικές υποδομές των τοπικών κοινωνιών. 

Περισσότερες πληροφορίες:

Location : OAKA TENNIS
Τηλέφωνα γι ασυμμετοχές : 6936519688 - 6944915135