11 Δεκεμβρίου 2021 01:59

Η Kristen Bell πρωταγωνιστεί στη νέα μαύρη κωμωδία του Netflix, The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Η σειρά με τον ασυνήθιστα μεγάλο τίτλο θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου.

Η Kristen Bell πρωταγωνιστεί στη νέα μαύρη κωμωδία του Netflix, The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου.

Η σειρά είναι μια διακωμώδηση των ψυχολογικών θρίλερ, όπου η Bell υποδύεται την Anna, μια γυναίκα που θέλει το ποτήρι του κρασιού της πάντα γεμάτο και της αρέσει να παρακολουθεί τους γείτονες. Όταν ο νέος της γείτονας (Tom Riley) μετακομίζει στο απέναντι σπίτι με την κόρη του, η Anna φυσικά τους παρακολουθεί. Όμως όταν καταγγείλει ότι έγινε μάρτυρας φόνου στο σπίτι των γειτόνων της, κανείς δεν την πιστεύει. Ο ψυχολόγος της της λέει να μη συνδυάζει χάπια με το κρασί της και η αστυνομία ότι δεν μπορεί να κάνει ψεύτικες καταγγελίες, οδηγώντας τη στα άκρα, τόσο που πιάνει την καυτή από τον φούρνο γάστρα με γυμνά χέρια και λέει: Νιώθω πως καταρρέω σαν χάρτινος πύργος, σαν κάστρο από άμμο που το παρασέρνει το κύμα, σαν ετοιμόρροπη καρέκλα, σαν σακαράκα, δεν ξέρω κι εγώ σαν τι άλλο.” Πάντως πέρα από αυτή την ατάκα και τον ασυνήθιστα μεγάλο τίτλο, όλοι στο τρέιλερ παίζουν πολύ σοβαρά.

Στην παραγωγή βρίσκεται και πάλι η Bell με τον Will Ferrell, ενώ δημιουργοί της σειράς είναι οι Rachel Ramras (Nobodies), Hugh Davidson (Robot ChickenNobodies) και Larry Dorf (Nobodies).

Με μια ανακοίνωσή της, η Bell, εξάπτει την περιέργεια λέγοντας: “Στο τέλος της σειράς θα δείτε και μια εμφάνιση από ένα πρόσωπο έκπληξη, δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο.”


του Kory Grow