15 Δεκεμβρίου 2021 09:59

Η Cat Power διασκευάζει το "I'll Be Seeing You" της Billie Holiday

Η διασκευή, καθώς και μια νέα έκδοση του "Hate", περιλαμβάνονται στο επερχόμενο άλμπουμ της, Covers, που θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου.

Η Cat Power κυκλοφορεί μια διασκευή του “I’ll Be Seeing You”, της Billie Holiday, που περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ της, Covers, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου. Η διασκευή συνοδεύεται από ένα βίντεο με vintage διάθεση, γυρισμένο σε ένα καμπαρέ με χαμηλό φωτισμό, μπροστά στο μαγεμένο απ’ την ερμηνεία της κοινό.

Η τραγουδίστρια εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη διασκευή εξαιτίας του θανάτου του αγαπημένου της φίλου και συνεργάτη Philippe Zdar. “Όταν χάνεις ανθρώπους που αγαπάς, υπάρχει πάντα ένα τραγούδι που σου θυμίζει εκείνους. Είναι ένας διάλογος με όσους έχουν περάσει στην άλλη πλευρά και κάτι πολύ σημαντικό για εμένα”, δήλωσε η ίδια.

Το “I’ll Be Seeing You” κυκλοφορεί μαζί με το “Unhate”, την ανανεωμένη έκδοση του “Hate” από το άλμπουμ της, The Greatest, του 2006.

Το tracklist του Covers περιλαμβάνει διασκευές από τους Frank Ocean, Dead Man’s Bones, Bob Seger, Iggy Pop, Kitty Wells, Lana Del Rey, Nick Cave, the Replacements και Jackson Brown. Η νέα έκδοση του “Hate” είναι το μοναδικό δικό της τραγούδι στο άλμπουμ.

Παίζω διασκευές συνέχεια, και είναι σημαντικό για εμένα να τις ηχογραφήσω και για εμένα και για τους ακροατές”, δήλωσε η Power.


της Larisha Paul