12 Μαΐου 2022 02:29

Οι Boy Harsher για δύο συναυλίες στην Αθήνα

Τα εισιτήρια για τις 17 Μαΐου εξαντλήθηκαν και προστέθηκε άλλη μία μέρα

Δύο θα είναι οι τελικά βραδιές για τους Boy Harsher στην Αθήνα.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί μία συναυλία για τις 17 Μαΐου. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης ζήτησης προστέθηκε άλλη μία στις 16 του μήνα. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η αλλαγή χώρου για την πρώτη βραδιά.

Οι Boy Harsher θα εμφανιστούν μία μέρα πριν στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας

Η πολυαναμενόμενη συναυλία των Boy Harsher στις 17 Μαϊου στην Αθήνα είναι sold out! Για να αποφευχθεί το ρίσκο τυχόν καιρικών αναταραχών, το event μεταφέρεται στον εσωτερικό χώρο του Anodos Live Stage (Πειραιώς 183, Αθήνα).

Για όσους δεν προλάβατε, προσθέτουμε ένα δεύτερο show, στον χώρο όπου ξεκίνησαν όλα για τους Boy Harsher στην Αθήνα, την παραμονή, Δευτέρα 16 Μαϊου, στον αγαπημένο μας συναυλιακό Ναό, το Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι). Η προπώληση των εισιτηρίων του δεύτερου show έχει ξεκινήσει μέσω του viva.gr.

Όσοι είχατε εισιτήρια από τις αναβληθείσες συναυλίες λόγω covid-19, ισχύουν κανονικά για την συναυλία της 17ης Μαϊου στο Anodos Live Stage και ΟΧΙ για την δεύτερη ημερομηνία που προστέθηκε.

Ήρθε επιτέλους ή ώρα για ένα από τα πολλάκις αναβληθέντα συναυλιακά απωθημένα μας, και γι' αυτό σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την υπομονή.

Αν έχετε οποιοδήποτε θέμα με το εισιτήριό σας (δυσανάγνωστο barcode, χαμένο εισιτήριο ή οτιδήποτε άλλο) επικοινωνήστε με το [email protected] ή στο τηλέφωνο 6986408118.

Το ακριβές χρονολόγιο της συναυλίας, θα ανακοινωθεί σύντομα.

Κεντρική φωτογραφία: Boy Harsher Facebook