24 Νοεμβρίου 2021 12:38

Success Story: Κατερίνα Πεφτίτση

Η Κατερίνα δεν είναι μια απλή παίκτρια ενός παιχνιδιού. Αλλά μια μαχήτρια με άποψη που θα υπερασπιστεί τα πιστεύω της μέχρι τέλους.

της: Athina Klimi


Η Κατερίνα για εμένα πριν την γνωρίσω ήταν μια παίκτρια του γνωστού reality μόδας GNTM. Όμως όταν την γνώρισα, έγινε κάτι άλλο. Γιατί η Κατερίνα δεν είναι μια απλή παίκτρια ενός παιχνιδιού. Αλλά μια μαχήτρια με άποψη που θα υπερασπιστεί τα πιστεύω της μέχρι τέλους. Όπως λέει και η ίδια:

"Ναι, μπήκα στο GNTM. Ήμουν μια παίκτρια reality και δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτό. Γιατί μπήκα στο παιχνίδι έχοντας μερικά πιστεύω και τη θέληση να δείξω πως μπορεί να γίνει μοντέλο και η κάθε Κατερίνα. Ότι δεν χρειάζεται να είσαι ψηλή και αδύνατη για να θες να δείχνεις όμορφη, να φοράς ωραία ρούχα και να ποζάρεις. Και τελικά; Ξέρεις τι; Βγήκα πιο υπέρμαχος των πιστεύω μου και του κινήματος που είχα στο μυαλό μου από ότι ήμουν πριν. Και ναι, αυτό είναι ένα ουσιαστικό κέρδος.

Κάπως έτσι ξεκίνησε το κίνημα #insidebeauty. Ένα κίνημα που μιλάμε για την εσωτερική ομορφιά, μιλάμε για την πραγματική ομορφιά και για τα παραπάνω κιλά.

Δεν είμαι γιατρός. Δεν είμαι ειδική στο να δώσω συμβουλές πάνω σε αυτό το κομμάτι. Το ξέρω. Μιλάω καθαρά σαν άνθρωπος και με βάση τις εμπειρίες μου. Για αυτό και συμβουλεύομαι και κάνω Instagram Live πολλές φορές με τον Άγγελο. Ο Άγγελος είναι ψυχοθεραπευτής και συνεργαστήκαμε γιατί είναι ειδικός και θα καθοδηγήσει. Το θέμα των κιλών είναι ψυχολογικό κομμάτι, επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής μας και αυτό πρέπει να λυθεί.

Έχω στεναχωρηθεί, θυμώσει, γέμιζα οργή ακούγοντας ιστορίες, με αποτέλεσμα να σκέφτομαι συνεχώς πως αυτό το κίνημα πρέπει να μείνει.

Δεν πρέπει να έχουμε ένα role model για να δεχτούμε τη μοναδικότητά μας. Πρέπει να αποδεχτείς την μοναδικότητά σου και μετά να αλλάξεις.

Γιατί;

Γιατί κανένας δεν μπορεί να σου πει τι μπορείς να κάνεις. Μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός."

Photo: Στέφανος Ράπτης