22 Ιουνίου 2022 05:54

Τριπλή διάκριση για την KAFEA TERRA στα Made in Greece 2022

Έλαβε το Gold βραβείο στη κατηγορία του Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος, για το ελληνικό brand καφέ Dimello, το Silver βραβείο στη κατηγορία της Επιχειρηματικής Αριστείας και το Bronze βραβείο στη κατηγορία της Βιομηχανικής Αριστείας

 

Η KAFEA TERRA, 100% Ελληνική βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία Made in Greece 2022, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο και διοργανώνονται από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ.  

Πιο συγκεκριμένα, η KAFEA TERRA έλαβε το Gold βραβείο στη κατηγορία του Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος, για το ελληνικό brand καφέ Dimello, το Silver βραβείο στη κατηγορία της Επιχειρηματικής Αριστείας και το Bronze βραβείο στη κατηγορία της Βιομηχανικής Αριστείας. Βασικά κριτήρια για την αξιολόγηση στις κατηγορίες αυτές αποτέλεσαν, μεταξύ άλλων, η εθνική και κοινωνική προσφορά της επιχείρησης στην Ελλάδα, η διακεκριμένη παρουσία της επιχείρησης σε τοπικό, κλαδικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, οι διεθνείς αναγνωρίσεις και διακρίσεις, καθώς και η συμμετοχή ελληνικών παραγωγικών συντελεστών.

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις έρχονται να επιβραβεύσουν τη προσπάθεια της KAFEA TERRA να προσφέρει ένα 100% ελληνικό brand καφέ, μένοντας προσηλωμένη στις αξίες της και διατηρώντας τις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της. Στόχος της εταιρείας είναι να εξελίσσεται συνεχώς με συνέπεια και προσήλωση, πάνω στον ίδιο σταθερό άξονα τεχνογνωσίας, καινοτομίας και ανάπτυξης, εισάγοντας και παράγοντας καφέ με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.