24 Ιουνίου 2022 01:09

Η συναυλία του ΛΕΞ μεταφέρεται λόγω της τεράστιας ζήτησης

Από το Κατράκειο στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη στις 3 Ιουλίου

 

Στο ανοιχτό Στάδιο Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και όχι στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου η συναυλία του ΛΕΞ.

Η αλλαγή αυτή έγινε λόγω της τεράστιας ζήτησης που είχε ως αποτέλεσμα να εξαντληθούν άμεσα τα εισιτήρια.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας:

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή σας όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν σε αναζήτηση του ιδανικού χώρου για την φιλοξενία της συναυλίας του Λεξ, μετά την εκρηκτική ανταπόκρισή σας στην πρώτη ανακοίνωση.

Η συναυλία μεταφέρεται στο Ανοιχτό Στάδιο Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, έναν χώρο που φέρει την υποδομή και την χωρητικότητα για να την φιλοξενήσει. Ευχαριστούμε τον σύλλογο και τους φιλάθλους του Πανιωνίου για την φιλοξενία, όπως και το εξαιρετικό team του Κατράκειου Θεάτρου για όλες τις μέχρι στιγμής προσπάθειές του.

Η συναυλία επίσης μετατίθεται για την Κυριακή 3 Ιουλίου και τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν για τη νέα ημερομηνία. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραβρεθείτε στη νέα ημερομηνία, μας ενημερώνετε μέχρι 26/6, στέλνοντας e-mail στο [email protected] και προχωράμε σε ακύρωση του εισιτηρίου σας και επιστροφή χρημάτων. Η προπώληση ξεκίνησε και πάλι, μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και φυσικά εισιτήρια στα γνωστά συνεργαζόμενα σημεία και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

Εισιτήρια ΕΔΩ