29 Ιουνίου 2022 05:54

Γιορτή για τα παιδιά από Το Χαμόγελο του Παιδιού

Καλοκαιρινές Γιορτές για τα Παιδιά στο Πάρκο Φλοίσβου, 1-3 Ιουλίου και στο Άλσος Περιστερίου, 8-10 Ιουλίου από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με ελεύθερη είσοδο

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στις καλοκαιρινές Γιορτές  για τα Παιδιά, στο Πάρκο Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, από την Παρασκευή 1 Ιουλίου έως και την Κυριακή 3  Ιουλίου , 18:00 - 22:00 και στο Άλσος Περιστερίου από την Παρασκευή 8 Ιουλίου έως την Κυριακή 10 Ιουλίου, με την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, του Δήμου Περιστερίου και τοπικών επιχειρήσεων, που πάντοτε στέκονται στο πλευρό μας.

Δύο καλοκαιρινές τριήμερες γιορτές χαράς και παιχνιδιού! Πολυάριθμες δημιουργικές δραστηριότητες, όπως Κινητό Πλανητάριο, Ρομποτική,  Ζωγραφική, Χορός, Μουσική, Θεατρικό παιχνίδι, Παιχνίδια δράσης ή κίνησης, Ταξίδια εικονικής πραγματικότητας, Ηλεκτρική αυτοκίνηση, Αθλητικές δραστηριότητες, Κομμωτήριο για μικρούς και μεγάλους, Face painting και άλλες δημιουργικές δράσεις μαζί με πολλές εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στις Γιορτές για τα Παιδιά θα βρείτε επίσης bazaar με τα είδη του Οργανισμού και πολυάριθμες ιδέες για τα δώρα σας. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα από το bazaar και τον κουμπαρά, ο οποίος θα βρίσκεται και στους δύο χώρους διεξαγωγής, θα διατεθούν αποκλειστικά για την  απόκτηση όλων των απαραίτητων σχολικών ειδών των παιδιών σε ανάγκη.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα Δραστηριοτήτων της Γιορτής για τα παιδιά στον Φλοίσβο: https://drive.google.com/file/d/1gr8keNJiROfggkxhxxjEYWOEeT207_QQ/view?usp=sharing

Δείτε το event  στο  facebook της Γιορτής για τα παιδιά στο Φλοίσβο: https://www.facebook.com/events/716517502908796