01 Ιουλίου 2022 04:35

Στα σκαριά ταινία για τον Michael Jackson

Τι αποκάλυψε ο ανιψιός του

 

Μία βιογραφική ταινία για τον Michael Jackson φαίνεται ότι προετοιμάζεται όπως αποκάλυψε ο ανιψιός του TJ Jackson γιος του αδελφού του Michael, Tito.

Ο τραγουδιστής φέρεται να είπε στη Daily Mirror ότι η ταινία είναι απαραίτητη προκειμένου να απαντηθούν οι «φριχτές» κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν κατά του Michael Jackson.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν η ταινία για την οποία μιλάει ο  TJ είναι η ίδια όπως η ταινία που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τον παραγωγό του Bohemian Rhapsody, Graham King.

«Νομίζω ότι είναι φριχτό για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι είναι πολύ θλιβερό» είπε ο TJ για τις κατηγορίες εις βάρος του θείου του. «Νομίζω ότι είναι αηδιαστικό γιατί αυτό που πουλάει στον κόσμο είναι ο αρνητισμός. Οι άνθρωποι θέλουν να κουτσομπολεύουν, αγαπούν τα σκάνδαλα και ο θείος μου δεν είναι εδώ για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, οπότε είναι ένας εύκολος στόχος. Πάντα ήταν εύκολος στόχος γιατί ήταν πάντοτε ήσυχος», πρόσθεσε.

«Τώρα πλέον που δεν είναι μαζί μας δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερος στόχος. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Michael Jackson. Έτσι είναι μια εύκολη ιστορία για να την πουλήσεις αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι η αλήθεια πάντα κερδίζει». 

Photo: Facebook