04 Ιουλίου 2022 10:00

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον R. Kelly

Ο ράπερ μηνύει το Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν

 

Ο δικηγόρος του ράπερ R. Kelly ανακοίνωσε ότι ο πελάτης του μηνύει το Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στο Μπρούκλιν, όπου είναι φυλακισμένος μετά την καταδίκη του σε 30 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε κύκλωμα trafficking και σύσταση και συμμορία.

Στη μήνυσή του, ο R. Kelly, ο οποίος καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών, ακόμα και ανήλικων, αναφέρει ότι η διοίκηση της φυλακής τον έχει θέσει τιμωρητικά υπό ειδική φύλαξη αυτοκτονίας, παρότι ο ίδιος, όπως ισχυρίζεται, δεν έχει αυτοκτονικές σκέψεις ή σκέψεις για να κάνει κακό στον εαυτό του.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο ράπερ ισχυρίζεται ότι η διοίκηση του Κέντρου Κράτησης τον υποχρεώνει να φορά στολή που μοιάζει να είναι κατασκευασμένη από χαρτί και ότι δεν του παρέχει μαχαιροπίρουνα για να τρώει, υποστηρίζοντας ότι οι αποφάσεις αυτές είναι τιμωρητικές επειδή είναι γνωστός και ότι η όλη κατάσταση του προκαλεί μη αναστρέψιμη ψυχική ζημιά.

Στη μήνυση, οι συνθήκες κράτησης του R. Kelly παρομοιάζονται με αυτές της Ghislaine Maxwell, της συνεργάτιδας στο κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων γυναικών του αυτόχειρα επιχειρηματία Jeffrey Epstein, και ο ράπερ ζητά αποζημίωση για την ταλαιπωρία και ψυχική οδύνη που η κατάσταση αυτή ισχυρίζεται ότι του προκαλεί.

Σημειώνεται ότι την 1η Αυγούστου, ο R. Kelly θα δικαστεί στο Σικάγο για παιδική πορνογραφία και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης, ενώ αντιμετωπίζει και κατηγορία για ασέλγεια σε ανήλικη επί χρήμασι στη Μινεσότα.

Photo: Wikipedia