13 Δεκεμβρίου 2021 03:53

Success Story: Η Helena Hudson μας μιλάει για την τέχνη του drag show.

Ζητήσαμε από την Helena να μας μιλήσει για την τέχνη του drag και τη σημασία του να αγαπάς τον εαυτό σου.

της: Athina Klimi

«Ήθελα πάντα να πάω να δω drag show. Έχω πάει μόνο μια φορά και κατάλαβα πως δεν είναι ένα απλό show, αλλά τέχνη. Έλενα τι λες εσύ;»

Μιλάμε για μια τέχνη η οποία για εμένα, εκτός από ψυχαγωγία για τον κόσμο, είναι ψυχαγωγία αλλά και ψυχανάλυση για εμένα τον ίδιο! Το drag επί της ουσίας είναι μια μάσκα μέσα από την οποία έχοντας την ασφάλεια του "προσωπείου" εκφράζεις τον πραγματικό σου εαυτό χωρίς να έχεις δεύτερες σκέψεις κι ενοχές! 

Έχοντας περάσει ήδη 2 χρόνια in drag, τώρα πια μπορώ να σου πω ότι έχω αρχίσει και το απολαμβάνω! Μέχρι να μπορέσω να το φέρω όλο στα δικά μου μέτρα και σταθμά και φυσικά χωρίς να κάνω εκπτώσεις στο τελικό μου αποτέλεσμα, δεν μπορώ να σου πω ότι καταλάβαινα τι μου γινόταν! Θεωρώ όμως ότι για τον κάθε καλλιτέχνη ο κεντρικός του άξονας πρέπει να είναι η απάντηση σε μια πολύ βασική ερώτηση.. Γιατί θέλω να ασχοληθώ πραγματικά με το drag;

Ο δικός μου λοιπόν πυρήνας είναι γιατί θέλω ο κάθε άνθρωπος να αγαπήσει τον εαυτό του για αυτό που πραγματικά είναι! Να τον/την αγκαλιάσει, να τον/την κοιτάξει στον καθρέφτη κατάματα και να μπορέσει να αποδεχτεί την πραγματική του αντανάκλαση!! Το να είσαι ο εαυτός σου στις μέρες μας, με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, είναι η πιο απλή αλλά και η πιο δύσκολη πρόκληση! Θέλω ο καθένας από εμάς να δώσει χώρο στον εαυτό του να εκφραστεί, να παθιαστεί ασχέτως του τι γίνεται, λέγεται, συμβαίνει γύρω του! Γιατί στο κάτω κάτω είναι προτιμότερο να πεις ρίσκαρα και το έζησα παρά να σκέφτεσαι πώς θα ήταν αν το είχα ζήσει!

 

ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ.... ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!