21 Ιουλίου 2022 05:56

Διακρίσεις - ρεκόρ για συγκλονιστικές σειρές του HBO διαθέσιμες στο Vodafone TV

Για 20η συνεχόμενη χρονιά παραγωγές των HBO και HBO Max διακρίθηκαν στα βραβεία Emmy Awards με 140 υποψηφιότητες σε 24 τίτλους

 

Για 20η συνεχόμενη χρονιά παραγωγές των HBO και HBO Max διακρίθηκαν στα βραβεία Emmy Awards με 140 υποψηφιότητες σε 24 τίτλους, αναδεικνύοντας την HBO ως το στούντιο με τις περισσότερες διακρίσεις στην ιστορία των Primetime Emmy®. To Vodafone TV, το σπίτι της HBO στην Ελλάδα, διαθέτει αποκλειστικά τον πλήρη κατάλογο της HBO στη χώρα μας με μόλις 6,30 ευρώ το μήνα, και τον πρώτο μήνα δωρεάν.

Αναλυτικότερα, μερικοί από τους 24 τίτλους που ξεχώρισαν και είναι διαθέσιμοι στο Vodafone TV είναι η αιχμηρή κοινωνική σάτιρα The White Lotus που απέσπασε 20 υποψηφιότητες αναδεικνύοντας τα κατορθώματα διάφορων υπαλλήλων και καλεσμένων ενός αποκλειστικού θέρετρου της Χαβάης κατά τη διάρκεια μιας άκρως μεταμορφωτικής εβδομάδας και η τεράστια εφηβική δραματική επιτυχία Euphoria με 16 υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων και των πρωταγωνιστικών ρόλων, που ακολουθεί τις ζωές 17χρονων μαθητών λυκείου και τις εμπειρίες τους με τις σχέσεις, την φιλία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και πρωταγωνίστρια και παραγωγό την ανερχόμενη Zendaya.

Επίσης, διακρίσεις έλαβαν και άλλες πολυαγαπημένες σειρές του ΗΒΟ, που είναι διαθέσιμες στο Vodafone TV, όπως το Succession, η μαύρη κωμωδία Barry, το The Staircase με πρωταγωνιστές τους Colin Firth και Toni Collette, ο νέος κύκλος του The Flight Attendant αλλά και το Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty.

Εκτός από σειρές, διακρίθηκαν ακόμη εξαιρετικά ντοκιμαντέρ, σόου και ταινίες που μπορεί να βρει κανείς αποκλειστικά στο Vodafone TV, όπως το A Black Lady Sketch Show, το George Carlin’s American Dream και το 100 Foot Wave.

Το Vodafone TV συνδυάζει μοναδικά και αποκλειστικά το περιεχόμενο της ΗΒΟ στην Ελλάδα και γίνεται η πλουσιότερη πλατφόρμα ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες θέασης για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του Vodafone TV, μπορείτε να βρείτε εδώ: Vodafone TV | Vodafone.gr