21 Ιουλίου 2022 06:19

Η Answear σε προσκαλεί στο νέο καλοκαιρινό διαγωνισμό φωτoγραφίας με τίτλο ‘SUMMERSPIRATION’!

Ανακάλυψε τη μαγεία του καλοκαιριού και κέρδισε μοναδικά βραβεία!

 

SUMMERSPIRATION είναι η νέα έκπληξη της Answear! Ένας άκρως καλοκαιρινός διαγωνισμός φωτογραφίας, με τον οποίο η εταιρία προσκαλεί το κοινό της να ανακαλύψει τη μαγεία του καλοκαιριού και να μοιραστεί όμορφες στιγμές στο Instagram. Ακολουθώντας την επιτυχία του προηγούμενου διαγωνισμού ‘Art Food Inspirations’, η Answear είναι και πάλι έτοιμη να υποδεχτεί τους νικητές με εκπληκτικά βραβεία!

Με το λανσάρισμα της νέας στρατηγικής επικοινωνίας με τίτλο ‘Lifespiration Starts Here’, η οποία παρουσιάστηκε στα τέλη του 2021, η Answear, κορυφαίος προορισμός ηλεκτρονικών αγορών μόδας, κατέστησε σαφές ότι βασικός της στόχος  είναι να ενθαρρύνει ανθρώπους με πάθος που αναζητούν έμπνευση πέρα από τη μόδα. Η νέα αυτή στρατηγική μετέτρεψε την Answear σε τόπο συνάντησης όπου έμπνευση είναι το να ζει κάποιος με τους δικούς του όρους. «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες το πώς μπορούμε να ζούμε με θάρρος και δυναμισμό. Σε κάθε μας ενέργεια ενθαρρύνουμε τη διεθνή κοινότητα να μοιραστεί τις σκέψεις και τις προτάσεις της μαζί μας, αναδεικνύοντας έννοιες όπως η δημιουργικότητα, το πάθος και η αυθεντικότητα’ αναφέρει η Κωνσταντίνα Τσίρα, Country Manager Ελλάδας και Κύπρου.

Μία από τις πρωτοβουλίες της Answear είναι και η διοργάνωση διαγωνισμών φωτογραφίας στους οποίους έχουν λάβει μέρος πάνω από 10.000 συμμετέχοντες μέχρι σήμερα. Αυτή τη φορά, στο πλαίσιο του νέου διαγωνισμού SUMMERSPIRATION, η Answear ενθαρρύνει το κοινό να απαθανατίζει μαγικές, καλοκαιρινές στιγμές.

Ανακάλυψε τη μαγεία του καλοκαιριού και κέρδισε μοναδικά βραβεία!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι αναζητούμε τρόπους χαλάρωσης και εξερεύνησης. Είτε βρισκόμαστε σε κάποιο γραφικό νησί είτε απολαμβάνουμε διακοπές στην πόλη, όλες οι στιγμές του καλοκαιριού είναι ξεχωριστές. Η Answear μάς προσκαλεί να μοιραστούμε αυτές τις στιγμές για να λάβουμε μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας SUMMERSPIRATION. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τραβήξουμε όμορφες φωτογραφίες με καλοκαιρινή διάθεση και να τις δημοσιεύσουμε με post στο προφίλ μας στο Instagram, προσθέτοντας #summerspirationgr και @answear_gr.  Τρεις νικητές θα κερδίσουν μοναδικά βραβεία σε μετρητά: 1ο βραβείο 500 ευρώ και 2 επιπλέον βραβεία από 200 ευρώ, ενώ ο  διαγωνισμός διαρκεί μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Λεπτομέρειες του διαγωνισμού είναι διαθέσιμες εδώ:

https://lifespirationstartshere.answear.gr/